Power plate

Het gebruik van Power Plate apparatuur stimuleert direct de bloedsomloop, waardoor zuurstof sneller circuleert en gifstoffen beter worden afgevoerd. Dit kan u helpen cellulite te verminderen en u een slanker, strakker silhouet te geven.

Gewichtsverlies

In vorm met Power Plate

Een recent onderzoek heeft aangetoond dat regelmatig trainen op Power Plate apparatuur, gecombineerd met een gezond dieet, de proefpersonen hielp op de langere termijn een blijvend gewichtsverlies van 10 % te realiseren.

Sterkere Botten

De technologie achter de Power Plate apparaten hielp Russische kosmonauten de negatieve effecten van gewichtsloosheid op botdichtheid en spierkracht te bestrijden. Tegenwoordig hebben onafhankelijke onderzoeken aangetoond dat de Power Plate toestellen in staat zijn om zowel botdichtheid als spierkracht toe te laten nemen.

Betere Circulatie

De vibraties die het Power Plate toestel genereert stimuleren het spierpompeffect, waardoor de doorbloeding direct verbetert. Het gevolg: het lichaam is beter in staat om zuurstof en voedingsstoffen te transporteren, en afvalstoffen zoals melkzuur efficiënter af te voeren.

Ontspanning

Meer dan zomaar een trainingstoestel – Power Plate apparatuur biedt u de mogelijkheid om uw hele lichaam te masseren en te laten ontspannen. Het kan worden toegepast op alle spiergroepen van het lichaam, stimuleert de doorbloeding direct en bestrijdt pijn, met volledige ontspanning als gevolg.

Wanneer kan ik aan deze les meedoen?

Power plate is beschikbaar binnen de openingstijden

Bekijk het volledige lesrooster